Beste snowboard merken

Als u nieuwe snowboard kleding nodig hebt maar weet niet welke merken er zijn en welke de beste zijn. Dan is dit een ideale tekst voor u. In deze tekst gaat u leren over de verschillende merken die er zijn voor snowboarden en welke in aanraad.

686

686 is een bedrijf dat een punk stijl heeft met de snowboard producten, dit komt omdat de stichter van 686 vroeger een skater was maar er genoeg aan had tot dat hij zijn liefde van snowboarden heeft gevonden. Hierdoor wou hij een kleine combinatie maken tussen zijn passie van skaten en de punk stijl met de snowboard stijl. Het doel van 686 is om hoge kwaliteit kleding te verkopen terwijl het er ook stijlvol uit ziet. 686 wil beide aspecten behouden, stijl met bruikbaarheid. De kosten voor de jassen die zij aanbieden zijn dan rond de 300 euro. Een redelijk prijsje voor een speciale winterjas die ook goed te gebruiken is voor sport.

Analog

Analog is een bedrijf dat begonnen is in 1998 en werd al heel snel een bekend bedrijf. Dit komt omdat Analog een bedrijf is dat heel erg gefocust is op stijl en op kleding stukken voor alledaags gebruik. Al snel veranderde het bedrijf in het gebruik van materialen naar meer zachte stoffen. Hiermee hebben zij een goede reputatie opgebouwd en veel producten verkocht die een goede stijl hebben terwijl zij zeer bruikbaar zijn voor het gebruik van snowboarden. De prijzen voor de jassen zitten rond de 400 en 500, een normale prijs voor een jas. Het voordeel is wel dat het ook de stijl erbij heeft. Daarnaast bied Analog een hele catalogus aan producten aan, van dikke jassen tot aan hoodies.

Rossignol

Dit bedrijf is in 1907 begonnen en gesticht door de eigenaar Abel Rossignol. Dit is een van de oudste bedrijven die verkoop doet aan sport kledij. Rossignol was ook een van de eerste bedrijven die wintersport spullen en kledingstukken verkochten in de Alpen van Frankrijk. Tegenwoordig verkoopt het bedrijf allerlei soorten spullen maar ook modieuze kleding stukken waardoor je kan skiën terwijl je er ook chique uit ziet en dat het daarnaast ook makkelijker maakt om te skiën. De producten die het bedrijf aanbied zijn ongeveer aan de goedkope kant vergeleken met de andere bedrijven maar hou er als nog wel rekening mee. De kosten zijn dan ook ongeveer 500 euro.

Quiksilver

Quicksilver is een bedrijf dat zich focust op het leveren van surf maar daarnaast ook snowboard spullen en kleding. Het doel van het bedrijf is om beide hoge kwaliteit en stijl te leveren. Dit bedrijf is begonnen in Australië door Alan Green en John Law. Tegenwoordig zit het bedrijf nu in California. Er is ook een speciale betekenis met het bedrijf naam. Vroeger in de tijd van de Grieken en Romeinen waren er verhalen dat er alchimisten zijn en zij zouden mogelijk quicksilver (snelsilver) als ingrediënt gebruiken om van staal naar goud te toveren. Het doel van het bedrijf is zoals benoemt om materialen en slecht kwalitatieve producten om te zetten naar goede kwaliteit en dat dan ook te leveren. Terwijl het bedrijf goedkope artikelen willen leveren zijn ze relatief goedkoop, de kosten zijn ongeveer 300 tot 500 euro.

Burton

Een ander wintersport bedrijf is Burton Snowboards. Dit bedrijf is gesticht door Jake Burton Carpenter in Amerika. Waarop zij focussen is het verkopen van snowboards maar ook andere wintersport producten. Door de forse groei van het bedrijf zijn ze een soort van de leiders van het snowboard verkoop geworden. Dit betekend dat hun producten heel erg vaak gekocht worden. Daardoor is het nu het grootste wintersport bedrijf geworden. Ook hebben ze zelfs nog prijzen gewonnen als bedrijf zijnde voor de meest kwalitatieve producten verkopen. Dit bedrijf is voor beginners die net nieuw zijn met snowboarden maar ook voor de professionals. Een bedrijf die van alles aan bied. Van ski's tot aan snowboards en nog veel meer. Ook de kosten van Burton is het zelfde als de meeste bedrijven die dit soort producten aanbied. De kosten zijn ook ongeveer 500 euro.

Billabong

Ook Billabong is begonnen in Australië, dit komt omdat Billabong ook verkoop doet voor surfboard en Australië is daar erg bekend mee. Daardoor zijn ze nog steeds gefocust op het verkoop van surfboard, toch doen zij ook verkoop met wintersport spullen. Het woord Billabong is eigenlijk een Aboriginal woord met de betekenis dat het een rivier is dat alleen maar tijdens de regen seizoenen overstroomt. De specialiteit van Billabong is dat zij producten leveren die extra warmte kunnen bewaren voor het snowboarden, terwijl de jassen er niet veel te dik en groot uit zien. De prijzen zijn zeer gunstig en alleen maar 200 tot 300 euro. Heel gunstig voor als je een kleine premium wilt op de jassen.

Union

Union is een snowboard bedrijf dat gezien wordt als bizar. Dit komt omdat zij alleen maar snowboards verkopen met boots. Boots zijn schoenen die vastgetimmerd staan aan een snowboard. Het is onmogelijk om daar een snowboard te kopen zonder de boots. Dit vinden velen raar, maar zij zijn bekend om de goede boots die zij leveren vergeleken met de andere bedrijven. Daarnaast doen zij alleen maar verkoop aan losse boots voor ongeveer 150 euro, dit is best wel een redelijke prijs voor snowboard boots. Dit ziet er misschien prijzig uit maar het is belangrijk dat dit gekocht wordt. Anders kunt u makkelijk van een snowboard vallen als u pas nieuw met de sport bent. Toch zou ik dit merk aanraden voor meer gevorderde snowboarders die verstand hebben van de verschillende snowboard spullen die beschikbaar zijn.

Tot slot

Veel bedrijven waarvan gekozen kan worden, toch zou ik kiezen voor Billabong. Het heeft bruikbaarheid, een beetje stijl maar allemaal met een goede prijs. Voor stijl zou ik Quicksilver kiezen. Ik vind zelf dat het mooie kleding verkoopt en daarnaast verkopen zij ook stijlvolle alledaagse kledingstukken wat ook wel handig is. Het ligt er echt aan met welk budget je werkt. Als je genoeg geld over zou hebben, zou ik daarom Quicksilver aanraden. Voor de rest is het ook heel erg belangrijk om goede apparatuur te hebben voor wanneer u wilt skiën. Als ik hiervoor een keuze zou maken zou ik echt het apparatuur belangrijker stellen en het meeste geld daarop gebruiken. Het zou anders heel erg zonde zijn als u een ongeluk krijgt omdat u slecht apparatuur heeft gekocht terwijl u er stijlvol uit ziet.